Kunnon kotitreenit

Kotona treenaamisesta ei ole koskaan tehty näin helppoa!

Treeniohjelman esittelyvideo

Kiinnostaako kotona treenaaminen niin, että varmasti kehityt?

Olet tullut oikeaan paikkaan!

Treeniohjelma on suunniteltu kolmea perusajatusta noudattaen:

1. Et tarvitse mitään lisätarvikkeita kuntoiluun. Kaikki mitä tarvitset on oman kropan paino, penkki/tuoli jolla kotona istut ja pyyhe.

2. Kuntoilussa tapahtuu nousujohteinen edistyminen. Kokonaisuudesta löytyy kolmen tasoisia harjoitteita: helppo, keskitaso, vaikea. Tällä tavalla jokainen voi aloittaa jostain ja haastetta ohjelmassa piisaa pidemmäksikin aikaa!

3. Koko kroppa treenataan läpi. Ohjelmasta löydät treenit yläkropalle, alakropalle ja keskikropalle. Tällä tavalla kehityt jokaisella osa-alueella tasavahvasti.


Kurssia on helppo seurata ja sen käyttöliittymä on intuitiivinen. Kaikki ohjeet löydät sekä selostettujen videoiden että tekstin muodossa. Ohjelmaa pystyt käyttämään kätevästi mobiililaitteilla ja tietokoneella. Kotona treenaamisesta ei ole koskaan tehty näin helppoa!


"Tämä oli ensimmäinen kerta, kun uskalsin kokeilla treeniohjelmaa nettikurssin muodossa. Olen aina ollut siinä uskossa, että nettikurssien avulla treenaaminen jää latteaksi. Tässä olin kuitenkin väärässä!


Kunnontuen treenivideot ovat erittäin selkeät ja jokaisessa liikkeessä pystyy valitsemaan itselleen haluamansa tason: helppo, keskitaso ja vaikea. Liikkeet on suunniteltu kaiken tasoisille treenajille, jonka vuoksi niin aloittelijoille kuin pitkäänkin treenanneille löytyy liikkeistä haastetta.


Mikäli motivaatio on hukassa ja et oikein tiedä miten treenaisit kotona, suosittelen ehdottomasti tätä nettikurssia! Itse olen saanut tämän myötä kotona treenaamiseen aivan uudenlaista puhtia!"

- Heini, Digisuunnittelija


"Kunnon kotitreenit on monipuolinen ja tehokas treenipaketti, joka on helppo toteuttaa kotona alkulämmittelystä lähtien. Aikaa kuluu n. 30 minuuttia per treeni. Treenin voi toteuttaa kiertoharjoitteluna tai yksi liike kerrallaan.


Liikkeet ovat yksinkertaisuudestaan huolimatta erittäin tehokkaita ja monipuolisia eikä niihin tarvitse apuvälineitä.


Alusta yllätti helpokäyttöisyydellään ja erittäin hyvä juttu on, että kaikkiin liikkeisiin löytyy selkeät ohjeet sekä kirjallisesti että videona. Video-ohjeistuksen avulla on helppoa hahmottaa liikkeiden oikeanlainen suoritustekniikka.


Varsinaisten treeniliikkeiden lisäksi ohjelmasta löytyy kehonhuoltoharjoitteita, jotka ainakin itselleni tuli tarpeeseen. Viikon treenailun jälkeen voin suositella ohjelmaa kaikille, helpommaksi ei enää voi treenaaminen mennä!"


- Marika, liikunnanohjauksen opiskelija


"Käytän Kunnontuen kotitreeniohjelmaa. Koen tärkeäksi pysyä kunnossa, mutta koska en ole mikään liikuntaintoilija, en halua käyttää kuntoiluun tai sen suunnitteluun paljoa aikaani.


Kotitreeniohjelma sisältää tehokkaita, monipuolisia ja riittävän lyhyitä treenejä, joiden avulla kunto pysyy hyvänä ja keho saa monipuolista liikettä. Jokaiseen liikkeeseen on sisällytetty eri tasoisia vaihtoehtoja, joten ohjelma sopii kaikenkuntoisille."


-Jevgeni, itsevarmuuskouluttaja & opiskelija


"Yleensä olen melko skeptinen nettikurssien suhteen ja haluan varmistua, että kurssin takana on oikeasti osaavat ammattilaiset. Tämä kurssi huokuu laatua ja ammattitaitoa.


Videot ovat lyhyet ja selkeät. Tekniikkaan on kiinnitetty huomiota. Ilahduin siitä, että liikkeissä on huomioitu turvallisuus ja ydinkohdat. Myös alkulämmittelyt ovat perusteelliset.Tehokkaita perusliikkeitä. Mukana myös uusia liikkeitä. Virkistävää! En olisi uskonut, kuinka tehokasta kotitreeni voi olla!


Jäin koukkuun. Treenistä on tullut lähes jokapäiväinen rutiini, jonka teen heti lapsen mentyä nukkumaan."


- Karoliina, kotiäiti & fysioterapeutti

Your Instructor


Markkus ja Teemu
Markkus ja Teemu


Olemme tuki -ja liikuntaelimistöön erikoistuneita fysioterapeutteja sekä fysiikkavalmentajia. Meitä kiinnostaa ihmisten hyvinvoinnin lisääminen ja suorituskyvystä kaiken irti ottaminen. Meillä on yhteensä yli 10 vuoden kokemus fysioterapiasta sekä valmentamisesta. Lisäksi koulutamme muita terveydenhuolto- ja liikunta-alan ammattilaisia.


Lue lisää meistä osoitteessa www.kunnontuki.comFrequently Asked Questions


Miten kauan minulla on pääsy ohjelman pariin?
Kun teet ostoksen, kokonaisuus on kokonaan käytössäsi! Ainoa poikkeus tähän on se, että Teachable alustana lakkaa olemasta, mutta se on epätodennäköistä. :D
Vaatiiko harjoitteiden tekeminen aiempaa liikunnallista taustaa?
Ei vaadi. Olemme laatineet aloittelijoille sopivat harjoitteet, joilla jokainen pääsee treenissä lentävään starttiin! Lisäksi harjoitteiden vaativuus kasvaa siinä määrin, että myös kokeneemmat liikkujat saavat kovaa treeniä aikaiseksi.
Minulla on vaikeuksia harjoitteiden tekemisessä, mitä teen?
Ota rohkeasti yhteyttä meihin, autamme sinua mielellämme haasteiden yli. Meihin saat parhaiten yhteyden sähköpostitse, [email protected] Voit myös laittaa meille yksityisviestiä sosiaalisen median kanavissa @kunnontuki.
Miten treeniohjelmasta maksetaan?
Kun olet ilmoittanut halukkuutesi liittyä Kunnon kotitreeniohjelman pariin, sinulta pyydetään pankkikorttisi tiedot, jolloin maksu (31€) veloitetaan tililtäsi. Vaihtoehtoisesti voit myös maksaa Google Pay-järjestelmän kautta. Hinta 31€ sisältää Suomen arvonlisäveron, jonka Teachable -alusta ilmoittaa Suomen Verovirastoon. Jos ostat tämän kurssin muualta päin maailmaa, niin hinta voi poiketa riippuen paikallisesta arvonlisäverosta.

Get started now!