Älä kärsi niskajumeista!

Tehokas 4 kohdan ratkaisu niskakipuihin

Liity kurssille! Alk.12.40€/kk

Tutustu kurssin sisältöön

Näillä keinoilla taltutat niskakivut


Get started now!Kärsitkö niskan tai hartiaseudun vaivoista? Olet tullut juuri oikeaan paikkaan. Tämän kurssin sisältö perustuu fysioterapiaklinikalla tuloksekkaisiin menetelmiin. Koulutus on laadittu silmällä pitäen kyseisten vaivojen taustalla olevia monia tekijöitä. Emme siis opeta sinua vain venyttelemään tällä kurssilla, vaan huomioimaan kokonaisuutta. Tähän meillä on sinulle selkeät ja konkreettiset ohjeet. Kurssi toimii tietokoneilla, mobiililaitteilla ja kaikilla käyttöjärjestelmillä.

Joten lopeta kärsiminen ja laita paikat kuntoon!


Etä- tai toimistotyöstä johtuvaa jumia?

Kurssi sisältää harjoitteita, joilla voit kätevästi työpäivän aikana hoitaa niskaasi liikkuvammaksi. Opit myös vahvistamaan täsmäharjoitteilla niskan tärkeitä tukilihaksia. Aikaa päivästäsi nämä treenit vievät vain 15-30 minuuttia.Niskasta johtuvaa päänsärkyä?

Kurssilla opit nopean tavan vapauttaa nämä ärsyttävät kipupisteet ja jumit, jotka säteilevät monesti pään alueelle ja aiheuttavat särkyä.Lapoja ja hartioita kiristää?

Kurssin jälkeen lavat ja hartiat ovat liikkuvampia ja opit miten helposti voit ylläpitää ja venyttää tärkeitä rakenteita.


Pinna kireällä ja jännittynyt olo?

Kurssin jälkeen osaat korjata omia työskentelyasentoja toimistossa/kotona. Osaat rytmittää ja tauottaa työtäsi ja käsitellä stressiä välttääksesi niskahartiajännitystä.


 

Haluamme tarjota meidän kurssilaisille parhaan mahdollisen tuloksen. Olemme luottavaisia tuotteen laadun ja hyödyn suhteen. Tämän vuoksi tarjoamme 30 päivän tyytyväisyystakuun ostohetkestä! Saat siis rahat takaisin, mikäli et ole tyytyväinen ostokseesi.

"Koronapandemian myötä kotona treenaaminen ja uudet keinot itsenäiseen kehonhuoltoon ovat korostuneet. Yllätyin, että nettikurssilla on mahdollista koostaa yksilöllinen treenipaketti näin helposti! Asiantuntemuksella tehtyjen selkeiden ohjevideoiden avulla harjoitteet tuli tehtyä puhtaasti ja turvallisest

Yläselän, niskan ja pään alueen lihasjumit onnistui ensinnäkin tunnistaa ja harjoitusten myötä jumit ovat selkeästi helpottaneet. Myös alkavan pääkivun saa nopsaa pois kurssilla opituilla käsittelyillä.👍

Älä kärsi niskajumeista- kurssin tehokkaat ja simppelit täsmäharjoitteet lihasjumien avaamiseen, venyttelyyn ja lihasten vahvistamiseen ovat jääneet osaksi arkeani ja kehonhuollon rutiinejani."

- Eveliina,
puheterapeutti, tohtorikoulutettava

"Tykkäsin siitä, että harjoitukset olivat helppoja toteuttaa ja oikeasti saivat aikaan paremman olon. Nyt tiedän, miten voin estää jumituksesta johtuvaa huonoa vointia.

Kurssin aloittamisen jälkeen olo on ollut hyvä eikä ole ollut huomattavia jumituksia nyt noin kuukauden ajan. Harjoitteista on ollut apua myös ryhdin parantamisessa.

Rintalihaksen venytysharjoituksesta on ollut minulle suurin hyöty. Se avaa lihakset niin, että on helpompi pitää hyvää ryhtiä. Olen myös huomannut, että kaulalihasten vahvistusharjoitteesta on ollut paljon hyötyä.

Suosittelisin kurssia toimistotyöntekijöiden lisäksi myös raskaan työn tekijöille: itse olen aina kärsinyt jumituksesta varaston keräilytöistä johtuen."

- Carmen,
opiskelija, toimisto- ja varastotyöntekijä

"Suurimpana hyötynä niskakurssista on ehdottomasti ollut migreenien vähentyminen ja turvallisempi harrastaminen BJJ:n parissa. Olen paljon tietokoneella työn puolesta sekä hankalissa asennoissa seulontamammografioita kuvatessa ja vahvempi ja liikkuvampi nh-seutu pitävät työskentelyn hyvin paljon kivuttomampana.

Suosittelen kurssia kaikille niskajumisille, päätetyötä tekeville ja painijoille. Painissa vahvasta ja liikkuvasta niskasta on ainoastaan hyötyä!"

- Laura,
röntgenhoitaja, brasilialaisen jujutsun harrastaja

"Olen saanut apua niska ja hartia jumeihin erityisesti kurssin vahvistavista harjoitteista. Päänsäryt, sekä hartioiden vihlonta ovat vähentyneet merkittävästi.

Opiskelijana vietän pitkiä aikoja tietokoneen äärellä, ja olen huomannut kuinka opiskelun lomassa suoritetun taukojumpan jälkeen ajatus kulkee selkeämmin ja olo on jumittomampi.

Kurssia hetken suoritettuaan ei enää ajattele suorittavansa kurssia, sillä jumpat on helppo ujuttaa mukaan arkeen ja tehdä "ihan huomaamattaan".

Suosittelen Älä kärsi niskajumeista kurssia etätyöläisille, opiskelijoille tai muutoin staattista työtä tekeville. Yliliikkuvat nivelet eivät ole este kurssin aloittamiselle.😊 "

- Mirka,
myyjä, jalkaterapeuttiopiskelija

Get started now!Your Instructor


Miksi juuri me pystymme auttamaan sinua?
Miksi juuri me pystymme auttamaan sinua?


Olemme työskennelleet pitkään fysioterapian parissa ja nähneet tuhansia asiakkaita näiden samanlaisten vaivojen kanssa. Intohimoinen tekeminen alalla on saanut meidät käymään lukuisissa lisäkoulutuksissa vuosien varrella. Olemme testanneet online-kurssien sisältöä klinikalla ja itsellämme, kun jumi on iskenyt. Siksi voimme olla vakuuttuneita, että myös sinä saat näistä avun.


Fysioterapia-opiskelijoita ja asiakkaita opettaessa olemme huomanneet, että asioiden ydinpointit tulee olla selkeästi ilmaistu ja sisältö ei saa olla liian jaarittelevaa. Meidän kursseilla saat olennaisen tietotaidon tiiviissä muodossa, ja saat nopeasti tuloksia!


Tutustu meihin ja meidän tuottamaan sisältöön lisää:

Kotisivut

Instagram -profiili

YouTube -kanava


Course CurriculumFrequently Asked Questions


Kuinka kauan minulla on pääsy kurssin materiaaleihin?
Kun teet ostoksen, kokonaisuus on kokonaan käytössäsi! Ainoa poikkeus tähän on se, että Teachable alustana lakkaa olemasta, mutta se on epätodennäköistä. 😀
Tarvitsenko harjoitteiden tekemiseen välineistöä?
Tarvitset yksinkertaisia treenivälineitä, kuten tennispallon ja jumppakuminauhan. Kaikki välineet ovat halpoja ja lisäksi näytämme sinulle myös kuinka voit tehdä joitain tarvittavia välineitä helposti itse kotona tarvittaessa.
Minulla on vaikeuksia harjoitteiden tekemisessä, mitä teen?
Ota rohkeasti yhteyttä meihin, autamme sinua mielellämme haasteiden yli. Meihin saat parhaiten yhteyden sähköpostitse, [email protected] Voit myös laittaa meille yksityisviestiä sosiaalisen median kanavissa @kunnontuki.
Miten kurssi maksetaan?
Kun olet ilmoittanut halukkuutesi liittyä kurssin pariin, sinulta pyydetään pankkikorttisi tiedot, jolloin maksu (74,40€) veloitetaan tililtäsi. Vaihtoehtoisesti voit myös maksaa Google Pay-järjestelmän kautta. Hinta 74,40€ sisältää Suomen arvonlisäveron, jonka Teachables -alusta ilmoittaa Suomen Verovirastoon. Jos ostat tämän kurssin muualta päin maailmaa, niin hinta voi poiketa riippuen paikallisesta arvonlisäverosta.
Olen venytellyt ja jumpannut hartioitani jo pitkään ennen tätä, eikä ole auttanut. Miksi tämä kurssi auttaisi minua?
Monia harjoitteita sekä venytyksiä tehdään suurpiirteisesti, eivätkä ne kohdistu halutuille alueille. Ongelmia tulee usein myös harjoitteiden annostelusta, ei tehdä tarpeeksi tai tehdään liikaa. Meidän ohjeilla saat itsellesi yksilöidyn ohjelman, selkeät ohjeet , toistomäärät sekä ohjeet arjen rytmittämiseen. Olemme kiinnostuneita niska-hartian alueen hoidoista ja hyvin luottavaisia meidän menetelmistä tämän alueen osalta. Vastaanotolla olemme saaneet ihmisiä kuntoon hyvällä menestyksellä ja tähän kurssiin olemme tiivistäneet meidän yhteisen osaamisen. Jos tästä huolimatta niskavaivasi eivät lähde helpottamaan on meiltä mahdollisuus saada rahat takaisin 30 päivän sisällä kurssin ostosta, no hard feelings! :)
Onko jotain esteitä tämän kurssin suorittamiseen?
Tämä kurssi ja sen sisältö on erittäin turvallinen ja sopii lähes kaikille. On kuitenkin tiettyjä poikkeuksia, jolloin tämän kurssin sisältö ei suoranaisesti auta. Tällaisia ovat pahat retkahdusvamman, akuutit voimakkaasti säteilevät välilevypullistumat ja nikamasiirtymät. Myös rangan murtumat ja tulehdukselliset sidekudostaudit ovat vaivoja, joiden kanssa kurssin treeniosiota ei ole turvallista toteuttaa. Itsekäsittelyä ei ole turvallista tehdä mikäli käsittelyalueella tai lähettyvillä on murtumia, kasvaimia, tulehdusta tai uusia haavoja. Mikäli olet nämä asiat käynyt lääkärisi kanssa läpi ja he ovat todenneet, että hyödyt tämän tyyppisestä kurssista voit osallistua omalla vastuulla.
Millä alustoilla voin käyttää kurssia?
Kurssin sisältö on käytettävissä mobiililaitteilla, kuten kännykällä ja tabletilla, sekä tietokoneella. Mobiililaitteen tai tietokoneen käyttöjärjestelmällä ei ole merkitystä.

Get started now!