Näillä keinoilla pääset eroon niska-hartiaseudun ongelmista!

Katso video👇

Etä- tai toimistotyöstä johtuvaa jumia?


Kurssi sisältää harjoitteita, joilla voit kätevästi työpäivän aikana hoitaa niskaasi liikkuvammaksi. Opit myös vahvistamaan täsmäharjoitteilla niskan tärkeitä tukilihaksia. Aikaa päivästäsi nämä treenit vievät vain 15-30 minuuttia.

Niskasta johtuvaa päänsärkyä?


Kurssilla opit nopean tavan vapauttaa nämä ärsyttävät kipupisteet ja jumit, jotka säteilevät monesti pään alueelle ja aiheuttavat särkyä.

Lapoja ja hartioita kiristää?


Kurssin jälkeen lavat ja hartiat ovat liikkuvampia ja opit miten helposti voit ylläpitää ja venyttää tärkeitä rakenteita.

Pinna kireällä ja jännittynyt olo?


Kurssin jälkeen osaat korjata omia työskentelyasentoja toimistossa/kotona. Osaat rytmittää ja tauottaa työtäsi ja käsitellä stressiä välttääksesi niskahartiajännitystä.

Niskat kuntoon!

-treeniohjelma


Treeniohjelman avulla saat selkeät video-ohjeet niskan alueen lihaskireyksien helpottamiseen sekä tukilihasten vahvistamiseen.


Ohjelma perustuu fysioterapiaklinikalla vuosien saatossa asiakkailla testattuihin menetelmiin, joilla on tuloksekkaasti saatu niskajumit kuntoon!


Kurssilla otetaan huomioon jokaisen yksilöllinen lähtötaso, ja sen perusteella voit valita treeneistä helpompia tai vaativampia versioita. Kurssi soveltuu siis aktiiviliikkujille ja aloittelijoille.


Treenit sisältävät lihaskireyksien avauksia esim. tennispallon avulla, huonosti liikkuvien lihasten ja nivelten venytystekniikoita sekä tukilihasten vahvistamiseen tarkoitetut spot-on harjoitteet.


Saat myös ohjeita työn ja arjen ergonomiaan, jotta niskasi ei kuormittuisi huonolla tavalla.


Ohjelmassa edetään omaan tahtiin, eikä kurssilla ole aikapaineita! Yksilöllisyys otetaan siis todenteolla huomioon.


Ohjelma toimii mobiilissa sekä tietokoneella ja kaikilla alustoilla.



Treeniohjelman avulla saat:


Vapaamman ja liikkuvan niska-hartiaseudun

Vahvan ja toimivan tukilihaksiston suojaamaan niskaasi

Helpotuksen jumeista johtuviin päänsärkyihin





Alta voit lukea kurssilaisten kokemuksia treeniohjelman tuloksista!



Eveliina, puheterapeutti, tohtorikoulutettava


"Koronapandemian myötä kotona treenaaminen ja uudet keinot itsenäiseen kehonhuoltoon ovat korostuneet. Yllätyin, että nettikurssilla on mahdollista koostaa yksilöllinen treenipaketti näin helposti! Asiantuntemuksella tehtyjen selkeiden ohjevideoiden avulla harjoitteet tuli tehtyä puhtaasti ja turvallisest


Yläselän, niskan ja pään alueen lihasjumit onnistui ensinnäkin tunnistaa ja harjoitusten myötä jumit ovat selkeästi helpottaneet. Myös alkavan pääkivun saa nopsaa pois kurssilla opituilla käsittelyillä.👍


Kurssin tehokkaat ja simppelit täsmäharjoitteet lihasjumien avaamiseen, venyttelyyn ja lihasten vahvistamiseen ovat jääneet osaksi arkeani ja kehonhuollon rutiinejani."

Lauraröntgenhoitaja, brasilialaisen jujutsun harrastaja


"Suurimpana hyötynä niskakurssista on ehdottomasti ollut migreenien vähentyminen ja turvallisempi harrastaminen BJJ:n parissa. Olen paljon tietokoneella työn puolesta sekä hankalissa asennoissa seulontamammografioita kuvatessa ja vahvempi ja liikkuvampi nh-seutu pitävät työskentelyn hyvin paljon kivuttomampana.


Suosittelen kurssia kaikille niskajumisille, päätetyötä tekeville ja painijoille. Painissa vahvasta ja liikkuvasta niskasta on ainoastaan hyötyä!"

Mirka, myyjä, jalkaterapeuttiopiskelija


"Opiskelijana vietän pitkiä aikoja tietokoneen äärellä, ja olen huomannut kuinka opiskelun lomassa suoritetun taukojumpan jälkeen ajatus kulkee selkeämmin ja olo on jumittomampi.


Kurssia hetken suoritettuaan ei enää ajattele suorittavansa kurssia, sillä jumpat on helppo ujuttaa mukaan arkeen ja tehdä "ihan huomaamattaan".


Suosittelen kurssia etätyöläisille, opiskelijoille tai muutoin staattista työtä tekeville. Yliliikkuvat nivelet eivät ole este kurssin aloittamiselle.😊 "

Pauliina, aineenopettaja


"Kurssilla olen saanut huomattavaa apua niskasärkyihin.


YIlättäen lisääntyneen päättönäytetyöskentelyn myötä niskani ovat joutuneet kovaan ja uudenlaiseen rasitukseen.


Erityisesti venytykset auttavat minua rentouttamaan staattisessa asennossa työskentelyn myötä aiheutunutta niska-

hartiaseudun jännitystä."

Carmen, toimisto- sekä varastotyöntekijä

"Tykkäsin siitä, että harjoitukset olivat helppoja toteuttaa ja oikeasti saivat aikaan paremman olon. Nyt tiedän, miten voin estää jumituksesta johtuvaa huonoa vointia.


Kurssin aloittamisen jälkeen olo on ollut hyvä eikä ole ollut huomattavia jumituksia nyt noin kuukauden ajan. Harjoitteista on ollut apua myös ryhdin parantamisessa.


Rintalihaksen venytysharjoituksesta on ollut minulle suurin hyöty. Se avaa lihakset niin, että on helpompi pitää hyvää ryhtiä. Olen myös huomannut, että kaulalihasten vahvistusharjoitteesta on ollut paljon hyötyä.


Suosittelisin kurssia toimistotyöntekijöiden lisäksi myös raskaan työn tekijöille: itse olen aina kärsinyt jumituksesta varaston keräilytöistä johtuen."

Mika, tutkimusoperaattori


"Olen kärsinyt äkillisistä niskakivuista ja niiden tuomista päänsäryistä. Kurssin harjoitteet ovat vähentäneet yllättäviä niska-ja hartiaseudun kramppeja. Erityisen hienoa kurssissa ovat lukuisat ja monipuoliset harjoitteet, joita kokeilemalla löytää juuri itselleen ja tiettyyn hetkeen sopivat treenin. Jo muutamaa liikettä tekemällä saa aikaan selvää parannusta."

Myös Kunnontuen sosiaalisessa mediassa on jo kymmeniätuhansia
tykkääjiä ja seuraajia!



Markkus & Teemu

Kurssin ohjaajat

Markkus Puolakainen & Teemu Viskari


Olemme työskennelleet pitkään fysioterapian parissa ja nähneet lukuisia asiakkaita näiden samanlaisten vaivojen kanssa. Intohimoinen tekeminen alalla on saanut meidät käymään lukuisissa lisäkoulutuksissa vuosien varrella. Olemme testanneet online-kurssien sisältöä klinikalla asiakkaillamme ja itsellämme, kun jumi on iskenyt. Siksi voimme olla vakuuttuneita, että myös sinä saat näistä avun.

 

Tutustu meihin ja meidän tuottamaan sisältöön lisää:

Kotisivut

YouTube-kanava

TikTok-kanava

Instagram-profiili

Kenelle treeniohjelma on?


Treeniohjelma sopii:

  • Niskan liikkuvuuden hoitoon
  • Hartiaseudun jumeihin
  • Ihmisille, jotka haluavat rentouttaa niska-hartiaseutuaan
  • Henkilöille, joilla on niskan lihasjumeista johtuvaa jännityspäänsärkyä
  • Toimistotyöntekijöille (staattista työtä paljon)
  • Raskaamman työn tekijöille (jalat ja selkä kovassa käytössä)
  • Henkilölle, joka haluaa saada tehokkaan kehonhuolto-ohjelman helposti seurattavassa videomuodossa


Treeniohjelma ei ole:

  • Välilevyjen pullistumien kuntoutusohjelma
  • Isompien niskavammojen hoitoon (esim. whiplash -tyyppiset retkahdusvammat)



Liikuntaedut: SmartumEdenredePassi ja Eazybreak

Etsi palveluntarjoajan verkkopalvelusta/sovelluksesta palveluntarjoajaksi ”Kunnontuki”. Maksa treeniohjelman koko hinta tai alennuksessa oleva hinta ja lähetä kuitti/ruutukaappaus ostosta sähköpostitse [email protected]. Sinulle lähetetään mahdollisimman pian sähköpostilla linkki, jolla pääset kirjautumaan kurssille. Tarkistathan roskapostilaatikkosi sen varalta, että vastausviestimme on päätynyt sinne!

Halutessasi voit myös maksaa laskulla.

Lähetä meille sähköpostia [email protected] toiveestasi maksaa tuote laskulla. Vastaamme mahdollisiman pian viestiisi.


Tartu tarjoukseen!